Το rtm.gr δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Σημείωση : To Masterpass είναι μία νέα υπηρεσία της Mastercard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας.

PayPal: κάνε εύκολα τις αγορές σου online χωρίς να χρειάζεται να καταχωρίσεις τα στοιχεία της κάρτας σου στον ιστότοπό μας. Ο λογαριασμός σου θα χρεωθεί μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Για να αποκτήσεις έναν νέο λογαριασμό PayPal, επισκέψου τον ιστότοπο paypal.com.

Αντικαταβολή: αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος για αγορές που δεν ξεπερνούν τα € 1500. Κατά τη στιγμή της παράδοσης, πρέπει να έχεις σε μετρητά το ακριβές συνολικό ποσό που αναγράφεται στο e-mail που έλαβες με την επιβεβαίωση της αποστολής της παραγγελίας σου. Ο ταχυμεταφορέας courier δεν μπορεί να δώσει ρέστα και δεν δέχεται επιταγές. Για τυχόν επιστροφές χρημάτων, πρέπει να μας υποδείξεις έναν τραπεζικό λογαριασμό ή έναν λογαριασμό ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Αυτός ο τρόπος πληρωμής έχει μια επιπλέον χρέωση € 4.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
Τα προϊόντα του rtm.gr πωλούνται αποκλειστικά σε τελικούς καταναλωτές. Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.
Για κάθε παραγγελία, το rtm.gr εκδίδει ένα τιμολόγιο. Tο έγγραφο αυτό αποστέλλεται συνημμένα στο e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας. Παρακαλούμε να έχεις υπόψη σου ότι όταν η παραγγελία επιβεβαιωθεί, δεν μπορούν να τροποποιηθούν τα στοιχεία που μας παρείχες και δεν είναι δυνατή η έκδοση νέου τιμολογίου.